logo Famba
Famba-stoet
BLGP 2006
Home > Wie zijn we

 

Famba bestaat momenteel uit 18 lieve en geëngageerde vrouwen de graag samen muziek maken. Famba heeft leden van alle leeftijden en soorten uit Gent, Mechelen en Lier, ….

De groep is ontstaan doordat enkele vriendinnen vonden dat lesbiennes te weinig zichtbaar waren op betogingen en evenementen. Bij de start bestond de groep uit een vrouw of zes. Ons enthousiasme werkte aanstekelijk : vrouwen kwamen en gingen en nu zijn we met 18. We zijn allemaal lesbisch of biseksueel en op de één of andere manier sociaal bewogen.

Percussie-opleidingen in academies hebben we helaas niet genoten. Maar oefening baart kunst en onze tweewekelijkse gedisciplineerde repetities onder deskundige begeleiding wierpen al gauw vruchten af. Als je Famba uitnodigt, mag je je verwachten aan mooie en meeslepende ritmes en veel ambiance.

Boven alles zijn we er altijd voor te vinden om een feest te bouwen en actief bij te dragen tot een leuke sfeer. Als dit alles je aanspreekt, neem dan contact op en dan komen we bij je langs.

<visietekst>