logo Famba
Famba-stoet
Muidefeesten 2006
Home > Praktisch

 

Onze Fambamobiel plus chauffeuse brengt onze instrumenten ter plekke. Minstens één parkeerplek is vereist. Afhankelijk van de plaats van het optreden en van de keuze voor trein- of autovervoer, zijn meerdere parkeermogelijkheden aangewezen. De Fambatistas zijn talrijk dus vragen we steeds een terugbetaling van onze vervoersonkosten bovenop onze vraagprijs.

Naast onze democratische vraagprijs verwachten we ook een ruimte om ons voor het optreden klaar te maken en om te kleden. Spiegels, douches, ligbaden en schminktafels zijn niet noodzakelijk (maar mogen wel). Al die vrouwen en al die instrumenten vragen heel wat ruimte. Let erop dat er een ruime zaal of en ruim podium voorzien is. Buiten optreden kan perfect. Onze trommels hebben geen versterking nodig, wees gerust.

Percussie is een harde en vermoeiende stiel. Daarom graag een drankje achteraf, en als het kan ook een hapje.

Wanneer en hoe lang we spelen, is steeds onderling te overleggen. Het minimum en voor ons een zeer werkbare formule zijn twee optredens van telkens een half uur, met een pauze ertussen.

Voor organisaties of evenementen die het financieel moeilijk hebben, voorzien we een speciaal sociaal tarief.

Achttien vrouwen op de been brengen is niet evident. Het kan dus dat we op jouw evenement in een kleinere bezetting spelen. We garanderen dat we enkel toezeggen als de bezetting groot genoeg is om nog steeds goed en krachtig te klinken. Het is belangrijk om je aanvraag voor een optreden op tijd te doen. Zo is er meer kans dat de meeste vrouwen zich kunnen vrijmaken. Een maand voor de datum van het optreden is het minimum.

Voor meer concrete gegevens, zoals tarieven, volstaat het onderstaand contactformulier in te vullen. Je kan ook een mailtje kwijt via famba.gent[a]gmail.com of telefonisch informeren bij An Lescrauwaet op het nummer 0473/767189

<contactformulier>