logo Famba
F A M B A
Lesbisch - Feministische Sambaband
vrouwenmars

Famba!?

Welkom op de Fambawebstek! Misschien kwam je hier toevallig terecht of woonde je onlangs één van onze optredens bij en kun je niet wachten om ons opnieuw te zien en te horen?

Famba is een sympathieke en ambiancevolle sambagroep die je uit kunt nodigen om feesten, evenementen of optochten op te vrolijken. Wij zijn geen professionele artiestes maar spelen wel gedreven, goed en met hart en ziel.

Vanwaar komt onze naam? Famba verwijst natuurlijk naar samba, maar ook naar ‘femme’. Inderdaad, alle Fambatistas zijn vrouwen: lesbiennes en bi-vrouwen meer bepaald, en nog feministisch ook. Dat lesbisch en feministisch zijn heeft geen gevolgen voor onze muziek of de manier waarop je ons moet behandelen als je ons vraagt voor een optreden. We zijn heel sympathiek, hebben niet allemaal haar op onze benen en spelen zelfs voor een publiek dat (ook) uit mannen bestaat.

Vaak worden we gevraagd voor sociaal bewogen optredens, betogingen of evenementen. Daar voelen we ons opperbest. Maar we luisteren ook graag jouw privéfeest op.

Kortom: Famba staat garant voor ongedwongen plezier en opzwepende ritmes. Contacteer ons als je zin hebt in een feest. Je zult er vast geen spijt van krijgen.

 


Teksten door Mieke Stessens.
Caesar Productions (C) - Alle rechten voorbehouden.

In de Kijker

 

 
-->